top of page
177814690_135785611894259_19544961500531

Csoportos edzéseinken bárki részt vehet, egyszeri belépő vagy bérletek megvásárlása útján. Edzéseink a legújabb trendeket és ismereteket követik. Trénereink tapasztaltak és megbízhatóak. 

Csoportos edzések

Online edzések, Szabadtéri edzések és Edzések a központban 

SZABADTÉRI EDZÉSEK 

Szabadtéri edzéseket tartunk, hogy biztonságosan és élvezhetően mozogjatok. Az edzések ára 15 ron. Szükség lesz előre jelentkezni a csoportunkba (Szabadtéri edzések) vagy SMS-ben (0720538337), ahol a pontos információkat fogjuk megosztani az időpontok előtt. A szükséges eszközöket mi biztosítjuk, neked csak a helyszínre érkezést kell megoldanod de ha van saját torna matracod akkor hozd, mert az most biztonságosabb.Érdekes helyeken, egy teljesen más élményű edzést fogtok megismerni. Mi már sokszor kipróbáltuk és tudjuk, hogy tetszeni fog. :)Itt csatlakozhatsz a csoporthoz: https://www.facebook.com/events/2299729203670086/Eseményeink során betartjuk a törvényben lévő kiírásokat és ennek értelmében fenntartjuk a program módosítás lehetőségét.

2021-ben a szabadtéri edzéseket Áprilisban kezdjük!

 

EDZÉSEK A KÖZPONTBAN

Kis csoportos edzéseken vehettek részt velünk a központban. Az alábbi edzésekre várunk benneteket. A friss program érdekében lépjetek a Facebook oldalunkra. Jelentkezzetek Messengeren vagy SMS-ben (0720538337).

ONLINE EDZÉSEK

Ha szeretnéd az edzés videókat bármikor megtekinteni vagy velünk ONLINE edzeni, akkor 100 Ron befizetésével egy havi bérlet tulajdonosa lehetsz. Várunk a privát csoportba, ahol már több, mint 150 videó közül válogathatsz és minden héten háromszor új, live edzésekkel várunk. Jelentkezz ITT: 

Change_2020_okt_MSA_09211.jpg

Abs & Butt

Aerob jellegű, főleg a hasat és a feneket megcélzó edzésforma. Hatékony mozgás zsírégetés és formálás céljából is de erősítő szándékkal rendelkezőknek is tökéletesen megfelel. Javítja az általános fizikai kondíciót és segíti a lokalizált fejlődést a kényesebb területeken. Kezdőknek is ajánljuk.
Nehézség: 2/3 
Oktató: Tompa Szende

IMG_4907.JPG

Mobility - New

A Mobility - a szabad mozgás varázsa - egy tudományos alapelvekre épülő, átfogó ízületi-mobilitás edzésrendszer. Mozgásszabadságunkat a mobilitásunk határozza meg, ami az ízületek aktívan használható mozgástartománya és a mai edzés éppen ezt fejleszti. Növeli a teherbíró képességet, megerősíti a kötőszöveteket, feljavítja az idegrendszeri kontrollt és optimalizálja az aktívan használható mozgástartományt.
Nehézség. 3/3
Oktató: Szőcs Enci

352.jpg

Movement FLOW

A MOVEMENT FLOW az állati és kombinált mozgás tartományok alapján működő különleges edzésmódszer, ahol a gyakorlatok végzését törekedni kell FLOW (áramlás) állapotba összekötni. Az Animal flow edzés lényege, hogy úgy fejlessze a fizikai erőt, hogy közben magas szinten fejleszti a mobilitást, mozgáskultúrát, hajlékonyságot, koordinációt és robbanékonyságot. A gyakorlatokat lassan és precízen végezzük. Többnyire a földön dolgozunk és nem a zene irányítja a mozgást. 

Nehézség: 2-3/3

Oktató: Szőcs Enikő

Change Center_Majus_2021_MSA03525_web.jp

EMOM - New

EMOM (angolul: Every Minute On the Minute, azaz minden percben egy perc alatt), egy olyan edzésterv, mely az edzettség, erő, állóképesség és technikát hivatott javítani. A választott funkcionális gyakorlatokat adott perc elején kezdjük el, és miután a kitűzött ismétlés végére értünk, a perc fennmaradó idejében pihenünk. És akkor kezdjük a következő feladatot.

Nehézség: 3/3

Oktató: Pál Sanyi

Pregnancy Yoga

Várandós torna

A kismamák számára gyógytornászok által javasolt gyakorlatok, hogy a várandósság különleges időszakában biztonságosan készülhessenek a szülésre. Oktatónk kiemelkedő tudással rendelkezik kismamák megfelelő mozgásprogramjának és rehabilitációjának kialakítására. Ajánljuk minden anyukának, aki szeretne egy élvezetesebb időszakot és gyorsabb felépülést (12-14. héttől kezdődően).

Nehézség: 1-2/3 

Oktató: Tompa Szende

Change Center_Majus_2021_MSA03864_web.jp

Felnőtt Funkcionális edzés 

A fukcionális edzés lényege, hogy fizikai kondiciót, mozgáskultúrát és mobilitást fejlesszen, olyan gyakorlatok végzésével, amelyek a mindennapi élethez szükséges aktivitásokat is segítik. 
Ha egy egészségesebb testben szeretné élni a mindennapokat, akkor erre a mozgásformára van szüksége. 
Nehézség: 2/3
Oktató: Szőcs Enikő

Change Center_Majus_2021_MSA03713_web.jp

Felnőtt Funkcionális Kardió edzés 

Intenzív mozgásforma, amely felpörgeti az anyagcserét. Hatékony mozgás zsírégetés és formálás céljából is. Az erősítő gyakorlatokat időre végezzük, pihenőkkel iktatva, hogy a megfelelő pulzust szinten tartsuk. Az edzés végezhető közepes és nehéz fokozatban is, de az emelkedett kalória égetés biztosítva lesz.
Nehézség. 3/3
Oktató: Szőcs Enci

Change Center_Majus_2021_MSA03423_web.jp

Core - Törzsváz erősítés

A törzsizmaink erősítése biztonságos alapot ad a mindennapi tevékenységekhez, a sérülésmentes sportoláshoz, a tartáshibák javításához, a gerincbántalmak javítása-elkerüléséhez. A mély, tartó izmok fejletlensége evolúciós probléma, amely rengeteg problémát okozhat a mindennapokban. Vagyis bármit is végezel vagy éppen nem végzel semmit, erre biztosan szükséged van. 

Nehézség: 2/3

Oktató: Szőcs Károly-Csaba

Super Hero Kids

Gyerek Funkcionális edzés

A gyerek funkcionális edzés lényege, hogy fizikai kondiciót, mozgáskultúrát, koordinációt és mobilitást fejlesszen a gyerekeknek. Játékos és barátságos edzés, ahol a gyerek megszereti a mozgást. A foglalkozások alatt külön figyelmet kapnak a gyakorlatok helyes elvégzését megcélzó játékok, amelyek nagyban befolyásolják majd a helyes és megfelelő izom fejlődést a gyerekek számára.

Nehézség:2/3

Oktató: Szőcs Enci

Képernyőfotó 2021-05-14 - 14.28.19.png

Functional Suspension

Funkcionális edzésforma, amely a köredzés és a TRX típusú edzéseket ötvözi, így hatékony és komplex gyakorlatokat foglal magába, amelyek segítségével teljes testet megdolgozó edzést tudunk végezni.

Nehézség: 2+,3/3 

Oktató: Tompa Szende

Szuszpenziós eszköz vagy gumiszalag szükséges.

Change_2020_okt_MSA_09013.jpg

Hatha Yoga

A Hatha jóga egészen az alapoktól vezetbe be ebbe a mozgásformába, így kezdőknek is megfelelő. A testgyakorlásnak és az önfegyelemnek a tökéletes ötvözete. A lassú mozgások légzőgyakorlatokkal vannak összekötve, hatékony de kíméletes mozgássorok használatával. 

Nehézség: 2/3

Oktató: Tompa Szende

Képernyőfotó 2021-03-07 - 19.21.01.png

Pilátesz

A PILATES egy olyan mozgásprogram ami a teljes testet fejleszti. A módszer lényege a "központ" (powerhouse) megerősítése, a gerinc mozgékonyságának növelése, az izomerő, a kontroll és a testtudat fejlesztése. Kíméletes és élvezhető mozgás azoknak akik a stabilabb mozgásokat szeretik. 

Nehézség: 2/3

Oktató: Tompa Szende

Change Center_Majus_2021_MSA03786_web.jpg

Köredzés

A köredzés egy funkcionális edzésforma amely alatt minden izomcsoportot dolgozzuk, érdekes feladatok alatt. Crossfit elemeket és általános funkcionális gyakorlatokat is tartalmaz, néha párban, csapatban vagy akár egyedül is dolgozunk, a hangulat pedig igazán motiváló. Sanyi pedig folyamatosan kijavít, hogy helyesen mozogj. Azoknak ajánljuk akik szeretnék kicsit tologatni a határaikat, jó kondícióban vannak vagy sportolók. 

Nehézség: 3/3

Oktató: Pál Sanyi

Change Center_Majus_2021_MSA03282_web.jp

Healing

A Healing relaxációs, nyújtó és erősítő gyakorlatok összetétele, amelyek többnyire a jóga, pilátesz, core típusú és mobilitást segítő edzéseknél fellelhetőek. Az óra alatt szerepet kap a feltöltődés, megnyugvás, amelyet elmélyüléses, meditációs gyakorlatokkal érünk el, de a hang és fény terápia is segítségünkre lesz. Kezdőknek is tökéletes. 

Nehézség: 1/3

Oktató: Szőcs Enikő

bottom of page