Csoportos edzések

Csoportos edzéseinken bárki részt vehet, egyszeri belépő vagy bérletek megvásárlása útján. Edzéseink a legújabb trendeket és ismereteket követik.

Trénereink szakképzettek és megbízhatóak. 

Online edzések, Szabadtéri edzések és Edzések a központban 

SZABADTÉRI EDZÉSEK 

Szabadtéri edzéseket tartunk, hogy biztonságosan és élvezhetően mozogjatok.Az edzések ára 10 ron. Szükség lesz előre jelentkezni a csoportunkba (Szabadtéri edzések) vagy SMS-ben (0720538337), ahol a pontos információkat fogjuk megosztani az időpontok előtt. A szükséges eszközöket mi biztosítjuk, neked csak a helyszínre érkezést kell megoldanod de ha van saját torna matracod akkor hozd, mert az most biztonságosabb.Érdekes helyeken, egy teljesen más élményű edzést fogtok megismerni. Mi már sokszor kipróbáltuk és tudjuk, hogy tetszeni fog. :)Itt csatlakozhatsz a csoporthoz: https://www.facebook.com/events/2299729203670086/Eseményeink során betartjuk a törvényben lévő kiírásokat és ennek értelmében fenntartjuk a program módosítás lehetőségét.

 

EDZÉSEK A KÖZPONTBAN

Kis csoportos edzéseken vehettek részt velünk a központban. Az alábbi program alapján várunk benneteket egy közös edzésre. Jelentkezzetek Facebookon vagy SMS-ben (0720538337).

ONLINE EDZÉSEK

Ha szeretnéd az edzés videókat bármikor megtekinteni vagy velünk ONLINE edzeni, akkor 80 Ron befizetésével egy havi bérlet tulajdonosa lehetsz. Várunk a privát csoportba, ahol már több, mint 60 videó közül válogathatsz. Jelentkezz ITT: 

Felnőtt Funkcionális Kardió edzés 

Intenzív mozgásforma, amely felpörgeti az anyagcserét. Hatékony mozgás zsírégetés és formálás céljából is. Az erősítő gyakorlatokat időre végezzük, pihenőkkel iktatva, hogy a megfelelő pulzust szinten tartsuk. Az edzés végezhető közepes és nehéz fokozatban is, de az emelkedett kalória égetés biztosítva lesz.
Nehézség. 3/3
Oktató: Szőcs Enci

Hatha Yoga

A Hatha jóga egészen az alapoktól vezetbe be ebbe a mozgásformába, így kezdőknek is megfelelő. A testgyakorlásnak és az önfegyelemnek a tökéletes ötvözete. A lassú mozgások légzőgyakorlatokkal vannak összekötve, hatékony de kíméletes mozgássorok használatával. 

Nehézség: 2/3

Oktató: Tompa Szende

Pilátesz

A PILATES egy olyan mozgásprogram ami a teljes testet fejleszti. A módszer lényege a "központ" (powerhouse) megerősítése, a gerinc mozgékonyságának növelése, az izomerő, a kontroll és a testtudat fejlesztése. Kíméletes és élvezhető mozgás azoknak akik a stabilabb mozgásokat szeretik. 

Nehézség: 2/3

Oktató: Tompa Szende

Prenatal-Terhes torna

A kismamák számára gyógytornászok által javasolt gyakorlatok, hogy a várandósság különleges időszakában biztonságosan készülhessenek a szülésre. Oktatónk kiemelkedő tudással rendelkezik kismamák megfelelő mozgásprogramjának és rehabilitációjának kialakítására. Ajánljuk minden anyukának, aki szeretne egy élvezetesebb időszakot és gyorsabb felépülést (12-14. héttől kezdődően).

Nehézség: 1-2/3 

Oktató: Tompa Szende

Mobility - New

A Mobility - a szabad mozgás varázsa - egy tudományos alapelvekre épülő, átfogó ízületi-mobilitás edzésrendszer. Mozgásszabadságunkat a mobilitásunk határozza meg, ami az ízületek aktívan használható mozgástartománya és a mai edzés éppen ezt fejleszti. Növeli a teherbíró képességet, megerősíti a kötőszöveteket, feljavítja az idegrendszeri kontrollt és optimalizálja az aktívan használható mozgástartományt.
Nehézség. 2/3
Oktató: Szőcs Enci, Tompa Szende

Abs & Butt

Aerob jellegű, főleg a hasat és a feneket megcélzó edzésforma. Hatékony mozgás zsírégetés és formálás céljából is de erősítő szándékkal rendelkezőknek is tökéletesen megfelel. Javítja az általános fizikai kondíciót és segíti a lokalizált fejlődést a kényesebb területeken. Kezdőknek is ajánljuk.
Nehézség: 2/3 
Oktató: Tompa Szende

Movement FLOW

A MOVEMENT FLOW az állati és kombinált mozgás tartományok alapján működő különleges edzésmódszer, ahol a gyakorlatok végzését törekedni kell FLOW (áramlás) állapotba összekötni. Az Animal flow edzés lényege, hogy úgy fejlessze a fizikai erőt, hogy közben magas szinten fejleszti a mobilitást, mozgáskultúrát, hajlékonyságot, koordinációt és robbanékonyságot. A gyakorlatokat lassan és precízen végezzük. Többnyire a földön dolgozunk és nem a zene irányítja a mozgást. 

Nehézség: 2-3/3

Oktató: Szőcs Enikő

Functional Suspension

Funkcionális edzésforma, amely a köredzés és a TRX típusú edzéseket ötvözi, így hatékonyabb és komplexebb gyakorlatokat foglal magába.

Nehézség: 3/3 

Oktató: Tompa Szende

Felnőtt Funkcionális edzés 

A fukcionális edzés lényege, hogy fizikai kondiciót, mozgáskultúrát és mobilitást fejlesszen, olyan gyakorlatok végzésével, amelyek a mindennapi élethez szükséges aktivitásokat is segítik. 
Ha egy egészségesebb testben szeretné élni a mindennapokat, akkor erre a mozgásformára van szüksége. 
Nehézség: 2/3
Oktató: Szőcs Enikő

Healing

A Healing relaxációs, nyújtó és erősítő gyakorlatok összetétele, amelyek többnyire a jóga, pilátesz, core típusú és mobilitást segítő edzéseknél fellelhetőek. Az óra alatt szerepet kap a feltöltődés, megnyugvás, amelyet elmélyüléses, meditációs gyakorlatokkal érünk el, de a hang és fény terápia is segítségünkre lesz. Kezdőknek is tökéletes. 

Nehézség: 1/3

Oktató: Szőcs Enikő

Gyerek Funkcionális edzés

A gyerek funkcionális edzés lényege, hogy fizikai kondiciót, mozgáskultúrát, koordinációt és mobilitást fejlesszen a gyerekeknek. Játékos és barátságos edzés, ahol a gyerek megszereti a mozgást. A foglalkozások alatt külön figyelmet kapnak a gyakorlatok helyes elvégzését megcélzó játékok, amelyek nagyban befolyásolják majd a helyes és megfelelő izom fejlődést a gyerekek számára.

Nehézség:2/3

Oktató: Szőcs Károly-Csaba