Életmódváltó programok

Annak érdekében, hogy az életmódváltás eredményei maradandóak legyenek, olyan programokat dolgoztunk ki, amelyek hosszú távon segítenek változtatni a rossz szokásokon. A fogyókúrák, rövid és drasztikus változtatások, gyors fogyás és túlterhelő edzések, edzéstervek egészségtelenül és gyorsan oldanak meg felszínes problémákat... És sajnos sok esetben még nagyobbakat okoznak. 

Mi arra törekszünk, hogy a legújabb tudományos információkat építsük a programjainkba, ahol az ideális testsúly és a jó fizikai képességek, a pozitív közérzet és a motiváció a szokások megváltoztatásával egyszerre alakul ki. Fordítva ez nem lehetséges és sokan ezért buknak el az úton. Annak érdekében, hogy az életmódváltás szervezetre gyakorolt hatása maradandó legyen, ugyanakkor ne legyenek káros hatásai, több időre van szükség. És ez idő alatt a szokások is megváltoznak. Megváltozik a hozzáállás és a motiváció, megváltozik a test és a önértékelés. Megváltozik az egyén. Mindez egészséges és megbízható körülmények között.

Ez a Change.  

CHANGE3

FULL

2021

Teljes felmérés, edzésterv és táplálkozás javító terv. Személyi edzések. Tartalmazza a beugrót és az online edzéseket is.

250 Ron/hó

CHANGE1

Senior

2021

Felmérés, edzésterv és táplálkozás javító terv. Tartalmazza a beugrót. Minimum 3 hónap. 

150 Ron/hó

CHANGE3

Online

2021

Fizikai felmérés, táplálkozás felmérés,  életmód felmérés, edzésterv és táplálkozás javító terv. Követés. Online edzés videók.

200 Ron/hó

XXL-L

Program

2021

Teljes felmérés, edzéterv és táplálkozás javító terv. Tartalmazza a beugrót. Minimum 6 hónap.

300 Ron/hó

CHANGE1

Kids

2021

Felmérés, edzésterv és táplálkozás javító terv gyerekeknek. Tartalmazza a beugrót és az online edzéseket is. Minimum 3 hónap. 

200 Ron/hó

SPORT

Performance

2021

Teljes felmérés, teljesítmény  specifikus edzés- és táplálkozási terv. Tartalamzza a beugrót.

300 Ron/hó