top of page

Jelentkezz a programjainkra

Életmódváltás, felmérések, kurzusok és táborok.

177814690_135785611894259_19544961500531

#changemakers

Jelentkezési-megrendelési űrlap (1 perc):

1. Az első oldalon töltsd fel az adataidat!

2. A második oldalon válaszd ki a szolgáltatást!

3. Fogadd el a feltételeket!

4. Küldd el a regisztrációt!

Jelentkezésed rögzítve, e-mailt kaptál! Nemsokára jelentkezünk. 

5. Utald el banki utalással a szolgáltatás árát! 

FONTOS:

- a regisztrációs űrlapot kötelező kitölteni, még mielőtt az utalás megtörténne. 

- banki utalás folyamatába a szolgáltatás pontos rövid nevét kell megadni. Pl: Online edzés program

- ha szeretnél gyorsan be kerülni a privát csoportba, ahol bármikor válogathatsz az összes edzések között, akkor küldd el nekünk e-mailben a kifizetési bizonylatot. (mychangecenter@gmail.com).

HU - Adatok a kifizetéshez: Change Center SRL, CUI: 41215759,

Lejes kifizetéshez az IBAN kód: (ROL) nr. RO54BTRLRONCRT0503567201

Eurós kifizetéshez az IBAN kód: (EUR) nr. RO04BTRLEURCRT0503567201 

BIA - Testösszetétel analízis

A testtömeg összetétel pontos analízise segít megérteni, hogy mi történik a testünkön belül. Az adatok kg-ban és százalékban nyújtanak egyértelmű képet a testzsírról, izomtömegről (teljes- és csontvázi izomzat), teljes (intra- és extra celluláris és arányok is) testvíz mennyiségéről, szerveket körülölelő zsír szintjéről, fázis szög, szarkópéniás indexről, és ezen adatokon keresztül a felhasználó egészségi és fittségi állapotáról, de fontos egészségügyi állapotokat is jeleznek. Előzetes regisztráció szükséges, a mérés konzultációval együtt 100 Ron-ba kerül, amelyet elér a helyszínén fizetni.

tanita-mc-780-p-ma-tanita-31_edited.png

CHANGE7 Full és Online

Kinek szól? Szeretnél egészségesebb testben, fittebben büszke lenne a tükörképre? Szeretnéd javítani a táplálkozásod, hogy egy funkcionálisan jól működő szervezeted legyen, anélkül, hogy fogyókúráznod kelljen? Szeretnéd okosan és egészségesen végezni az edzéseidet és figyelni a sérülések elkerülésére? Szeretnéd ha nem egyedül kellene edzeni és ha könyebb lenne elérni a célt? Szeretnéd, ha teljesen rád lenne szabva az edzés és táplálkozás, hogy igazán hatékony legyen a változás, mindezt úgy, hogy folyton van melletted valaki aki irányít, motivál és segít? S közben speciális eszközökkel mérni a fejlődésed? Szeretnéd mind ezt fogyás vagy egy teljesítményre való felkészülés céljából? Na, akkor neked! :)

A programba csak az regisztrálhat, aki vállalja, hogy minimum 3 hónapig velünk dolgozik. Az egészséges életmódváltáshoz idő kell és mi nem népszerűsítjük azokat a gyors megoldásokat, a melyek nem az egészségeteket szolgálják, ezért. :) A FULL program ára 300 RON/hónap, az Online 250 RON/hónap.

Str. Lt. Păiș David, Sfântu Gheorghe, Románia

Tel: +40 720 538 337

E-mail: mychangecenter@gmail.com

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Tumblr Social Icon
  • Instagram
bottom of page