top of page
Keresés

Újra ingyenesen az online térben

A koronavírus miatt sajnos újra zárnunk kellett, ezért úgy döntöttünk, hogy visszatérünk a nyitott online edzésekre is. A tavaly ebben a periódusban nagyon sokan csatlakoztatok hozzánk és mozogtatok velünk a világ minden pontjáról, ami minket is nagyon jó energiákkal töltött fel. Szomorúak vagyunk, mert nagyon sok Change programosunk, akik a központba járnak hozzánk edzeni és komoly programot folytatnak az egészségük érdekében, nagyon szép eredményeket értek el az elmúlt évben, folyamatosan fejlődtek és élvezték a pozitív fordulatokat az életükben. De együtt örvendünk a baráti, viccekkel teli edzéseknek is, amelyek hangulata inkább hasonlít egy kikapcsolódáshoz, mint egy szenvedésekkel teli munkához. Ezek a megszakítások viszont, sokuknak valódi kihívás, hiszen nem mindenkinek megfelelő az otthoni edzés. A kinti edzések sem mindenkinek komfortzónához tartozóak és az időjárás sem volt eddig igazán mellettünk. Sokat gondolunk rátok és bár valamivel kevesebb így a munkánk, tényleg hiányoztok. (Nagyon szeretjük az embereket, akik hozzánk járnak, velünk vannak.)

Így hát, folytatjuk azt amit lehet és tartjuk az online edzéseket, minden nap. Ebből pedig 2-3-at ingyenesen, hogy mindenkinek, ha kicsit is, de jó legyen. Jövő héttől pedig nagyon reménykedünk egy komoly felmelegedésben, hogy ha bent nem is, de kint minőségi mozgásokkal várjunk.

A BIA testösszetétel méréseket végezzük, előzetes regisztrációval.

Kérünk benneteket tartsatok ki és ne hanyagoljátok el magatokat! Tornásszatok velünk online minél többet, sétáljatok a friss levegőn, igyatok rendszeresen vizet és figyeljetek a sok zöldség és gyümölcs fogyasztásra!


Ha pedig sehogy sem megy, akkor ne szomorkodj, mert attól csak rosszabb lesz, majd helyre hozzuk közösen dolgokat! :)


29 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page