top of page
Keresés

Őszi újdonságok

Minden évben fanatikusan azon dolgozunk, hogy hogyan tudjunk jobban motiválni és segíteni téged abban, hogy egészségesebbnek érezd magad a bőröndben.

Az idén egy nagy tapasztalatokkal gazdagodtunk és ezekből építkezve újítunk a lehetőségeken.

1.Új Change program: Change Centerben vagy félig csak a Change Centerben hiszen 1 alkalmas bejárással is könnyen fenntartható (heti mozgás 2-3 kell azért legyen). 300 Ron, áraink nem változnak az őszre.

Ami módosult, hogy sokkal több mindenre alapozzuk a tevékenységeket. Bekapcsolódik a személyi edzések, táplálkozás javítás, stresszmenedzsment és folyamatos ellenőrző mérésekbe ezután a lelki egészség és a táplálkozás hatása a lelki folyamatainkba és tartás felmérés is. Az egyéni elemzések sokkal komplexebbek lettek, magába foglalják az összes mérést, a laboreredményeket is és sokkal jobban körvonalazódnak benne az ajánlatok is. Továbbá minden hónapban előadásokat fogunk tartani havi 1-2x. Ez nagyon hasznosnak minősült az akadémia alatt, ezért az első az Életmód workshop és Táplálkozás workshop lesz. Ezek a programosoknak ingyenesek.

A Change vérlabor ára ugyan nincs belefoglalva a havi bérletbe, de a jelenlegi árakhoz képest 64,5%-al olcsóbb, a 232 lejes kivizsgálás eredeti ára 654 Ron. És ezután kizárólag Change programosok használhatják. Ezekből az indikátorokból amúgy a biztosítóház sajnos keveset finanszíroz, pedig igazán sokat segít az egészségünk megtartásában és javításában egy ilyen labor. Tapasztalatból mondjuk.

Ajánljuk ezt azoknak akik már nem kísérletezni akarnak, hanem komolyan (de nem sok idő ráfordítással) figyelni az egészségükre és hosszútávon megoldani a problémákat. Egészségügyi problémák esetében pedig főként ajánljuk, korosztálytól függetlenül. Folyamatosan lehet jelentkezni.


2. Change Challenge: 3 hónapos program a Change Centerben, amely tartalmazza a BIA méréseket és az edzéseket, egyénre figyelve de csoportos jelleggel. Minden Hétfő, Szerda és Pénteken 19.00-tól lesznek a fogalakozások. Igény esetén kedden és csütörtökön reggel 8:30-tól is. Ennek ára havi 200 Ron, de értelemszerűen a 3 hónapra lehet csak jelentkezni. Ezt azoknak ajánljuk akik egyelőre az edzésekkel szeretnének foglalkozni és látni az eredményeket. Folyamatosan lehet jelentkezni.


3. Online edzésbérlet. Ezt természetesen az online csapatunknak ajánljuk (habár kis létszámban lehet csatlakozni élőben is, 30 lej beugróval) és örömmel értesítünk benneteket, hogy itt is fejlődünk, hiszen mindenkinek teljes, életmód- és táplálkozás felmérést végzünk, elemzést és ajánlatokat adunk a live edzések mellett. Ezért csatlakozni 3 havi bérlettel lehet, amely 150 Ron/hó, összesen 450 Ron. Folyamatosan lehet jelentkezni.


4. Csoportos edzések: Szende várandósokat és szülési utáni anyukákat vár rehabilitációs és funkcionális mozgásra. Sérüléssel rendelkezőket is szívesen lát rehabilitációs mozgásokra. Sanyi pedig azokat várja akik szeretnének egy jó hangulatú, kicsit erősebb csoportos edzésen részt venni, beugró jelleggel. Folyamatosan lehet jelentkezni.


5. A havi 2 előadásra külsősöket is szívesen látunk, 30 lejes beugróval.

Várunk mindenkit!

:) legyetek ti is #changemakers és változtassatok!


15 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page