top of page
Keresés

COVID Lifestyle Challenges

‼️NEEEW🥳🥳🥳🥳🥳 - COVID Lifestyle online CHALLENGE🦠

November 16-December 20.

A koronavírus ideje alatt egyre nehezebb a megfelelő fizikai aktivitást fenntartani. Az edzőtermek bizonytalanul és kiszámíthatatlanul működnek az egész világon, ahol nyitva vannak, ott a megfertőződés veszélyétől tartunk. Nehéz idők mindenkinek de egyben nagy tanulság is azzal kapcsolatosan, hogy az egészségünk mennyire fontos tényező világviszonylatban is.

👉Ezért, jövünk nektek egy otthonról elvégezhető, motiváló programmal, amely 3 nehézségi szinten vállalható be, mindenkinek az életstílusára alkalmazva - bárhonnan a világból🌏. A program tartalmaz edzéseket, táplálkozási és életmód feladatokat napokra leosztva - November 16 és December 20 között. Az első, debütáló változata az alábbi 3 szinten indul:

1️⃣Könnyű - az igen elfoglalt embereknek, akik szeretnék a minimálisan szükséges figyelmet fordítani az egészségükre: November 16 és December 20 között 20 lépést tartalmaz, heti 4 feladatot, amelyben van legalább 2 edzés, táplálkozás - víz, és stressz menedzsment is.

2️⃣Közepes - azoknak, akik kicsit több figyelemmel szeretnének tevékenykedni: November 16 és December 20 között 25 lépést tartalmaz, heti 5 feladatot, amelyben van legalább 3 edzés, táplálkozás - víz, és stressz menedzsment is.

3️⃣Középnehéz - azoknak, akik komoly elhatározottsággal tekintenek az életmódbeli kérdésekre: November 16 és December 20 között 35 lépést tartalmaz, heti 7 feladatot, amelyben van legalább 3 edzés, táplálkozás - víz, és stressz menedzsment is.

✅A feladatok maximum napi 1 órát vesznek igénybe, de van olyan is ahol 15 perc alatt elvégezhető az adott napi tevékenység. Az edzések élő vagy visszanézhető videókkal (tőled függ mikor tudsz mozogni a nap folyamán) lesznek megoldva, minden más tevékenység konkrét és könnyen megvalósítható feladatot tartalmaz.

👓A programok ára 80Ron (20 Euró). A kihívások végén diplomát kap minden résztvevő és érdekes jelvényeket lehet gyűjteni. A motiválás érdekében pedig egy telefonos applikációban lesz elérhető a program, amely interaktív társ lesz a feladatok elvégzésében🤩. Ezzel kapcsolatosan további információt a regisztráció után küldünk.

Csatlakozzatok a weboldalunkon a következő lépésekkel:

1. Regisztráció a jelentkezés lapfülben. ✅

2. Kifizetés, banki átutalással. (esetleg küld el nekünk e-mailben vagy messengeren a bizonylatot). ✅

3. A Challanges lapfül alatt (szolgáltatások) pedig regisztrálni a kiválasztott programba. ✅

Utána mi felvesszük veled a kapcsolatot és küldjük a további lépéseket.

https://www.mychangecenter.com/challenges


36 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page