top of page
Keresés

Egészség- és Élmény- mini Táborok felnőtteknek

Az egészséges életmód és önismeret fejlesztése érdekében idén egy speciális kikapcsolódási lehetőséggel készülünk nektek. Visszatérünk a természet közeli és élményekkel teli kalandozásokba, amelyeket 2 intenzív napba tömörítünk, hogy végre azok is részt tudjanak venni hasonló foglalkozásokon, akiknek azt a kevés szabadnapot eddig fejtörés volt jól beosztani.

Táboraink egyelőre 4 helyszínen fognak zajlani, péntek déltől vasárnap estig. Minden táborban sok fajta edzés (funkcionális, jóga, pertner-workout, animál flow, kardió, abs & butt) és élmény vár majd benneteket. Tematikus foglalkozásaink között lesz a sziklamászás (hivatásos oktatókkal), túrázás, biciklizés és úszás is. Szállásunk a millió csillagos szabad éj alatt található majd, sátor, függőágy vagy ki hogyan szeretné stílusban. Az ételt te hozod, de mi adjuk a "bevásárló" listát. Fürdés és tisztálkodás lehetőség a tavak és patakok, esetleg a források nagyszerű támogatásával fog megvalósulni. Este különleges foglalkozások és programokat szervezünk. A bátorságteszt idén sem marad ki.

Minden tábor alatt az egészség centrikus életmód alapjait támogatjuk és ezekről témázunk. A kulacsod mi visszük.

Táborok:

1. Július 10-12: Egyeskő (sziklamászás is)

2. Július 17-19: Vargyas (sziklamászás is)

3. Július 24-26: Szentanna

4. Július 31-Aug. 2: Réty (bicikli is)

A tábor ára: 180 ron.

Programjainkról röviden: Elég intenzív ahhoz, hogy büszke legyél magadra a végén. Ha szereted a természetet és a mozgást, az élményeket és kalandokat, akkor tarts velünk. 2020 nyara legyen különleges.

https://www.facebook.com/events/555292831847639/


Táboraink során betartjuk a törvényben lévő kiírásokat és ennek értelmében fenntartjuk a program módosítás lehetőségét.


2 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page