top of page
Keresés

Napközis Gyerek Foglalkozások a Change Centerben

Egészség tudatos foglalkozásokat kicsiknek a Change Centerben.

Sportolás, egészséges táplálkozás, önismeret és kreativitás. Ezekre alapozva, játékokat és programokat sorakoztatunk egymás után, úgy, hogy a gyerekek szeretetét alapozzuk meg a témák iránt. Célunk rávezetni őket arra, hogy mennyire fontos és érdekes is törődni az egészséggel, hogyan döntsenek okosan és bátran. Hogyan vásároljanak tudatosan, hogyan sportoljanak egészségesen és hogyan készítsenek egészséges falatokat. Hogyan valósítsák meg az álmaikat és legyenek önmaguk. Tevékenységeinket ennek szellemében szervezzük, kedves és türelmes felügyelők és egy érdekes hely kombinációjával.

Reggel 8.-ra várjuk a gyerekeket reggelivel, ebéd után, 15:00-kor pedig búcsúzunk. Hétfőtől csütörtökig. Péntek kivételével. Közben játékosan mozgunk, ninját játszunk, érdekeseket tanulunk, filmezünk és kreatív feladatokat oldunk meg.

A program a júliusi hónapban lesz elérhető, 4 héten keresztül. Minden hétre külön lehet jelentkezni és a helyek száma korlátozott, ára 200 Ron/hét.

Ha szeretnéd, ha gyereked egy egészséges környezetben és hasznosan töltené a nyári napokat, akkor várjuk a jelentkezéseteket.

Jelentkezés június 15.-étől.

Táboraink során betartjuk a törvényben lévő kiírásokat és ennek értelmében fenntartjuk a program módosítás lehetőségét.


1 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page