top of page
Untitled%20design-2_edited.png

A kezdetek

A sporttal kezdődött. Majd folytatódott a táplálkozással. Körbe vették a személyes tapasztalatok, kudarcok és sikerek. Jártunk a rehabilitációk mély bugyraiban és a fizikai teljesítmények csúcsán is. Voltunk elfogultak és motiválatlanok, gyengék és pesszimisták.

Aztán valahogy mégis győzött a belső erő és másztunk tovább, egyre feljebb, akkor is, amikor más már feladta. 

Egy élet szeretete és tisztelete motivált abban, hogy mindig tovább kell fejlődni, felállni és tanulni a hibákból.  

Aztán rájöttünk, hogy nem vagyunk ezzel a harccal egyedül és csapatban gyorsabb a fejlődés.

Közösen megértettük, hogy az élet alapja az egészség. Mert a végén már csak annak lesz értéke, amire emlékszel. És az érzésekre emlékszik az ember a leginkább. A csodálatra ha felmásztál a hegyre és láthattad a tájat, vagy lemerültél a tengerekbe. A szeretetre, amelyet az egészséges szeretteiddel élsz meg. Az önbizalomra, amit akkor is érzel ha nem működik a lift.

 

Az alakulás

A Healthy Vibes lett az eszme. Képviselte a hitvallást és a tenni akarás erejét.  Belőle született a Change program és az Életmód Tábor. A Change program azért alakult, mert igény volt rá. Egyénileg, már nem tudtunk baráti ​segítséget nyújtani mindenkinek, szükség volt egy rendszerre, amely habár a személyes igényeket figyelembe veszi, kereted ad a munkánknak és időnknek. 

Ettől fogva folyamatosan azon dolgoztunk, hogy a tudásunk egyre naprakészebb és hasznosabban felhasználható legyen.

 

A megvalósítás

 

A Change Center születése nagy mérföldkő, itt indul a Change3 és a program életében először gyerekek és idősebbek részére is használható változata is lesz. Megjelenik az online verzió és a csoportos edzések. Megszületik a tér, amely ideális helyet ad tevékenységeink lefödésére, hogy munkánkat hatékonyan és mindenki számára nyitottan végezhessük. 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Tumblr Social Icon
  • Instagram
bottom of page