top of page

Táborok

177814690_135785611894259_19544961500531
182988631_2760833890803919_4145036378772
Életmód tábor az Egyeskőn 2021-ben is

🤩 Életmód tábor az Egyeskőn 2021-ben is. JÚNIUS 17-20!!! Jelentkezést elindítottuk MÁÁVal. Hurrá!!!

Amit ígérünk:

- élettel és élménnyel teli lesz

- egészség centrikus

- egész napos program (edzések, workshopok, sziklamászás, túrázás, és minden ami eddig jó élmény volt, sőőőőt újdonsággal is készülünk)

- az érvényben lévő COVID intézkedések betartása alap

- szállás menedékházban (ha a járvány engedi, ha nem akkor sátorban - az ár ennek függvényében változik)

- étkezés biztosítva

Nagyon siess ha velünk tartanál és regisztrálj minél hamarabb, mert ma indul az előzetes lista. Előlegeket Március végétől lehet kifizetni de a jelentkezési sorrendben értesítünk benneteket.

Az ár 450-300 Ron között fog mozogni a szállás és étkezési lehetőségektől függően. Előleg pedig 200 Ron lesz.

Jajjjj mi ezt már annyira várjuk!!!!

🌲🏋️‍♀️🧘‍♀️🐿


Programjainkról röviden: Elég intenzív ahhoz, hogy büszke legyél magadra a végén. Ha szereted a természetet és a mozgást, az élményeket és kalandokat, akkor tarts velünk. 2021 nyara legyen különleges.
A helyek száma korlátozott. Jelentkezni és a tábor árát befizetni itt: https://www.mychangecenter.com/jelentkezes

Táboraink során betartjuk a törvényben lévő kiírásokat és ennek értelmében fenntartjuk a program módosítás lehetőségét.

7.png
Egészség- és Élmény- mini Táborok felnőtteknek

Az egészséges életmód és önismeret fejlesztése érdekében idén egy speciális kikapcsolódási lehetőséggel készülünk nektek. Visszatérünk a természet közeli és élményekkel teli kalandozásokba, amelyeket 2 intenzív napba tömörítünk, hogy végre azok is részt tudjanak venni hasonló foglalkozásokon, akiknek azt a kevés szabadnapot eddig fejtörés volt jól beosztani.
Táboraink egyelőre 3 helyszínen fognak zajlani, péntek déltől vasárnap estig. Minden táborban sok fajta edzés (funkcionális, jóga, pertner-workout, animál flow, kardió, abs & butt) és élmény vár majd benneteket. Tematikus foglalkozásaink között lesz a sziklamászás (hivatásos oktatókkal), túrázás, biciklizés és úszás is. Szállásunk a millió csillagos szabad éj alatt található majd, sátor, függőágy vagy ki hogyan szeretné stílusban. Az ételt te hozod, de mi adjuk a "bevásárló" listát. Fürdés és tisztálkodás lehetőség a tavak és patakok, esetleg a források nagyszerű támogatásával fog megvalósulni. Este különleges foglalkozások és programokat szervezünk. A bátorságteszt idén sem marad ki.
Minden tábor alatt az egészség centrikus életmód alapjait támogatjuk és ezekről témázunk. A kulacsod mi visszük.
Táborok:
1. Július 10-12: Egyeskő (sziklamászás is)
2. Július 17-19: Vargyas (sziklamászás is)
3. Július 31-Aug. 2: Réty (bicikli is)
Egy tábor ára: 180 ron.
Programjainkról röviden: Elég intenzív ahhoz, hogy büszke legyél magadra a végén. Ha szereted a természetet és a mozgást, az élményeket és kalandokat, akkor tarts velünk. 2020 nyara legyen különleges.
A helyek száma korlátozott. Jelentkezni és a tábor árát befizetni itt: https://www.mychangecenter.com/jelentkezes

Táboraink során betartjuk a törvényben lévő kiírásokat és ennek értelmében fenntartjuk a program módosítás lehetőségét.

5.png
Napközis Gyerek Foglalkozások a Change Centerben - Törölt esemény

Egészség tudatos foglalkozásokat kicsiknek a Change Centerben.
Sportolás, egészséges táplálkozás, önismeret és kreativitás. Ezekre alapozva, játékokat és programokat sorakoztatunk egymás után, úgy, hogy a gyerekek szeretetét alapozzuk meg a témák iránt. Célunk rávezetni őket arra, hogy mennyire fontos és érdekes is törődni az egészséggel, hogyan döntsenek okosan és bátran. Hogyan vásároljanak tudatosan, hogyan sportoljanak egészségesen és hogyan készítsenek egészséges falatokat. Hogyan valósítsák meg az álmaikat és legyenek önmaguk. Tevékenységeinket ennek szellemében szervezzük, kedves és türelmes felügyelők és egy érdekes hely kombinációjával.
Reggel 8.-ra várjuk a gyerekeket reggelivel, ebéd után, 15:00-kor pedig búcsúzunk. Hétfőtől csütörtökig. Péntek kivételével. Közben játékosan mozgunk, ninját játszunk, érdekeseket tanulunk, filmezünk és kreatív feladatokat oldunk meg.
A program a júliusi hónapban lesz elérhető, 4 héten keresztül. Minden hétre külön lehet jelentkezni és a helyek száma korlátozott, ára 200 Ron/hét.
Ha szeretnéd, ha gyereked egy egészséges környezetben és hasznosan töltené a nyári napokat, akkor várjuk a jelentkezéseteket.

Foglalkozások kezdő dátumai: 

Július 6, 13, 20, 27.
Jelentkezés: https://www.mychangecenter.com/jelentkezes
Táboraink során betartjuk a törvényben lévő kiírásokat és ennek értelmében fenntartjuk a program módosítás lehetőségét.

bottom of page